FORENINGSPORTAL Foreninger i Hillevåg

Almaz Eritreisk Fritidsklubb

Kultur

Skape et nettverk for å integrere mennesker knyttet rundt samme kulturarv. Hjelpe hverandre med samtale, møte og dele hverandres utfordringer. Snakke sammen, drikke kaffe og te, spise smørbrød.

45074516 /

Hog Chapter Rogaland

Andre Interesseorganisasjoner

Hog - chapter Rogaland er en flott miks med mennesker fra alle samfunnslag med felles lidenskap for Harley Davidson motorsykler. Vi har et sosialt fellesskap rundt sykkelen som ikke forplikter til mer enn det som passer for deg og din livssituasjon. Alder spiller ingen rolle.

Jæren Astma og Allergiforening

Humanitære og helse org.

På lokalplanet å samle alle interesserte som røres av astma, allergi, eksem og overømfintlighet, i et organisert arbeid.

/ 51481740

Lukkertid

Hobby og Interresseorganisasjoner

Lukkertid er en fotoklubb i Stavanger for fotointeresserte på hele Nordjæren. Vi setter miljø og trivsel i høysetet, og har som mål å fremelske det gode bildet.

Musikkverkted Steinbra

Musikk, teater og dans

Vi vil skape kreativt, sunt og godt oppvekstmiljø for ungdom på Steinerskolen og i Hillevåg bydel gjennom musikk, musikkunnskaper, musikkopplæring og konserter.

47382927 /

Nord-Jæren Sportsdanseklubb

Idrett

NJS Danseklubb tilbyr danseundervisning i flere dansegrener. Sportsdans, Freestyle Disco/jazz, Disco, Brudevals, Barnedans og Salsa. Vi er en klubb hvor en har mulighet til å vokse som danser opp til profesjonelt nivå.

Sosiale media

2022 © Foreningsportal